23 jul - NYHET

Hur finner jag mitt eget MOD – Camp Connect, 9e augusti!

Hur gör jag för att våga stå för den jag är och det jag tror på? Hur finner jag mitt eget MOD?

Fryshusandan arrangerar årligen Sveriges största entreprenörsläger, Camp Connect. Tema för årets läget är ”Ungdomsdriven”.Ungdomsverksamheter från hela landet samlas för att ta del av olika aktiviteter, seminarier och föreläsningar. Camp Connect är en social och lärorik upplevelse med fokus på ungt entreprenörskap, där unga gör och vuxna möjliggör. Fryshusandans medlemmar deltar kostnadsfritt.

Teaterpedagogen Ulrika Törnqvist från SPEAK TRUTH TO POWER leder en workshop där du får träna på att vara en del av gruppen och samtidigt våga stå för den du är och de åsikter du har. Målet är att lyfta fram ditt mod, din medkänsla och självkänsla.

Boka plats NU